“Μάγεψε” και πάλι η θεατρική ομάδα του Λυκείου Θεσπιών-Βίντεο,φωτογραφίες

Για μία ακόμη φορά η θεατρική ομάδα του Λυκείου Θεσπιών, μάγεψε όσους είχαν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν στην κατάμεστη μικρή πλατεία Θεσπιών-αναμεσά τους ο δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργος Αραπίτσας και ο πρόεδρος της Τ.Κ.Θεσπιών Τάσος Βαρθαλάμης

Η θεατρική ομάδα συμμετείχε στις τριήμερες εκδηλώσεις του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων στα πλαίσια του εορτασμού στα «Στα Χνάρια των Ηρώων» Θεσπιές – Θερμοπύλες 102 χλμ. το οποίο έλαβε χώρα από τις 26 έως και τις 28 Ιουλίου στις Θεσπιές.

Μετά την επιτυχία που γνώρισε η παράσταση “Αναμείνατε στο ακουστικό σας” που έδωσαν οι μαθητές της θεατρικής ομάδας του Λυκείου Θεσπιών, στην κινηματογραφική αίθουσα Μαυρομματίου επανέλαβαν και στις Θεσπιές την εξαιρετική τους ερμηνεία.

Για μία ακόμα φορά απέδωσαν με τρόπο εντυπωσιακό, αντάξιο, θα τολμούσε να πει κανείς, επαγγελματικού θιάσου.

Οι μαθητές υπό την καθοδήγηση της κας Ευαγγελίας Μπάκα, τους τελευταίους μήνες προσέφεραν τον ελεύθερο χρόνο τους για την πραγματοποίηση της παράστασης.

Ευχαριστήριο του ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ¨ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ¨ Θεσπιών

Το Δ.Σ. και τα μέλη του ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ¨ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ¨ ευχαριστούμε τα παιδιά, Ζωή Πελώνη, Βασιλική Καλογρηά, Βαγγέλη Βαρθαλάμη, Δέσποινα Ροχάνη, Κωνσταντίνο Σαμαρτζή, Μάγδα Σαμαρτζή, Αλέξανδρο Κόλλια και Έλενα Μανάρα για την εξαιρετική απόδοση των ρόλων τους ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους στη θεατρική παράσταση ¨Αναμείνατε στο ακουστικό σας¨ του Hal Salwen.

Εθελοντικά αυτά τα παιδιά με την αγάπη του ερασιτέχνη, τη συνέπεια του επαγγελματία, πρόσφεραν ανιδιοτελώς τον ελεύθερο χρόνο τους και την αγάπη τους για αυτό που τους αρέσει -την αγάπη για το θέατρο- και το πρόσφεραν αφιλοκερδώς.

Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο, καλή επιτυχία στους στόχους τους και να έχουν υγεία.

Ευχαριστούμε και την δασκάλα τους κυρία Ευαγγελία Μπάκα που κι εκείνη αφιλοκερδώς αφιέρωσε τον χρόνο της, και με τις γνώσεις της και την αγάπη της στο θέατρο είχε αυτό το αξιέπαινο αποτέλεσμα.

Για μία ακόμη φορά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές τις παράστασεις και ιδιαίτερα στα παιδιά που έδειξαν ενθουσιασμό και επαγγελματισμό.

Δείτε βίντεο,φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Το βωμό στις Θεσπιές άναψαν η μικρή Αλεξία και η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου-Βίντεο,φωτό
Θεσπιές – Θερμοπύλες : Έτρεξαν 102 χλμ στα… Xνάρια των Hρώων-Δείτε βίντεο φωτογραφίες

Σχετικά